Teambuilding

Sportadviesgroep biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van teambuilding en sportdagen. Denk hierbij aan een bedrijfssportdag of kennismakingen met diverse sportverenigingen. Wij vertellen u er graag meer over. Wist u bijvoorbeeld dat wij al sportdagen organiseren voor kinderen vanaf 4 jaar?
 • Onderwijs: Voor uw school bieden wij verschillende sportdagen aan. Van Koningsspelen tot uw jaarlijkse sportdag en nog veel meer. We zorgen voor een aantrekkelijk en laagdrempelig programma. Onze sportdagen zijn beschikbaar voor alle leerlingen van 4 tot 18 jaar oud. We maken op basis van uw wensen een offerte van het programma voor u.
  Te boeken vanaf €3,- per leerling
  Locaties: Huizen, Blaricum, Eemnes, Laren, Naarden en Bussum.
  Leeftijd: 4+
 • Sportverenigingen: Misschien heeft u er nooit echt bij stilgestaan, maar ook voor een sportvereniging is een sportdag een ideaal middel om elkaar bijvoorbeeld beter te leren kennen, of eens écht de strijd met elkaar aan te gaan.
  Te boeken vanaf €3,- per lid
  Locaties: Huizen, Blaricum, Eemnes, Laren, Naarden en Bussum.
  Leeftijd: 4+
 • Bedrijfssportdagen: “Plezier” en “laagdrempelig” zijn de kernwoorden voor deze bedrijfssportdagen. We organiseren -wanneer u dit wilt- uw sportdag volledig. We voorzien dan in de catering en al uw andere wensen. We kunnen dit zelfs bij u voor de deur laten plaatsvinden! Vraag ons naar de mogelijkheden.
  Te boeken vanaf €15,- p.p.
  Locaties: Huizen, Blaricum, Eemnes, Laren, Naarden en Bussum.
  Leeftijd: 18+