Sportadviesgroep

Teambuilding

Ben je op zoek naar een originele invulling van je teambuilding-dag? Als leidinggevende hou je natuurlijk alles in de gaten. Klopt de strategie nog wel? Werkt onze tactiek? Verloopt de uitvoering helemaal volgens plan? En dan is de conclusie duidelijk: het zijn je teamleden die het resultaat behalen. Het is dus belangrijk het maximale uit je team te halen. Een mooie manier om de kracht van het teamwork verder te vergoten, is natuurlijk een inspirerende teambuilding activiteit. Of zoek je een leuke activiteit voor een groep vrienden, teamgenoten of familie? Bij Sport adviesgroep zit je goed. Wij brengen beweging en verbinding.

Met elkaar verbinden

Sporten is een uitstekende manier om mensen met elkaar te verbinden en beter met elkaar te laten samenwerken. Zit je als bedrijf midden in een reorganisatie of verandertraject? Door samen te sporten of een andere activiteit te doen, leer je op elkaar te vertrouwen en samen naar een doel toe te werken. De activiteiten die wij bieden verschillen van actief tot ontspannen, van binnen tot buiten. Maak van de losse individuen binnen het team één geheel. Aan de hand van een sportieve uitdaging geven wij je handvatten om samen meer voor elkaar te krijgen. Het effect op de groep van een dagdeel samen sporten zal nog lange tijd merkbaar zijn.

Voordelen van een Teamactiviteit bij Sportadviesgroep

Ons aanbod

Team activiteiten

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder ons aanbod van teamactiviteiten vol actie en plezier.

Vind je het leuk om met je team lekker actief bezig te zijn en zijn jullie wel te porren voor een flinke dosis competitie? Dan is beach vijfkamp iets voor jullie. Dit teamuitje vindt plaats op het strand bij de zomerkade in Huizen, lekker in de buitenlucht. Jullie worden in 2 teams verdeeld en gaan eens flink de strijd met elkaar aan. Hersenkrakers, teambuilding, tactiek, techniek en kracht komen allemaal aan bod. Enthousiast geworden?

De naam verklapt het eigenlijk al, City Games is een Teambuilding Activiteit in de stad! De deelnemers worden in verschillende groepjes verdeeld en moeten allerlei verschillende opdrachten uitvoeren om zo veel mogelijk punten te bemachtigen. De opdrachten zijn actief maar niet sportief, dus iedereen kan deelnemen. City Games kan in elke stad of dorp uitgevoerd worden en vindt zowel buiten als binnen plaats. Is dit wat voor jullie team?

Lekker gezamenlijk met je team op stap, of eigenlijk meer op de fiets. Samen met de tandem door het mooie Gooi. Geen competitie, geen strijd, maar wel een beetje fanatisme. Gewoon lekker met elkaar aan de slag met deze leuke speurtocht. Rondje Gooi is een mooie manier om even de werkomgeving te ontvluchten en elkaar op een andere manier te leren kennen. Zorg dat jullie samen de puzzels oplossen, want alleen dan komen jullie bij de juiste eindbestemming uit. Is dit het uitje dat bij jullie past?

Laat het kind weer in je los met de Indoor Games. Spellen als apenkooien, estafette en trefbal komen in dit teamuitje aan bod samen met nog veel meer leuke activiteiten. Met dit teamuitje ben je lekker actief bezig en beleef je heel veel lol met elkaar. Plezier staat voorop, maar onderschat nooit de kracht van spelen. Wie speelt moet creatief zijn en slim & snel handelen en laten dat nou net vaardigheden zijn die je in het werkveld ook continue tegenkomt.

Boek nu je team activiteit