Staff inhuren

Sportadviesgroep is úw go-to voor het inhuren van korte- of lange termijn (inval)krachten eventstaff, invalpoule leerkrachten en sportstaff. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk deze hier!

Organisatoren van sportevents zijn bij Sportadviesgroep aan het juiste adres voor ondersteunend eventstaff. Iedere medewerker die via ons wordt ingezet kennen wij persoonlijk. Door continue opleiding en training investeren wij in onze mensen. Wij sturen altijd een of meerdere teamleiders naar een event waarop wij ondersteunend personeel inzetten.

Op zoek naar?

Sport- en spelleiders, op- en afbouwers, verkeersregelaars, horecamedewerkers, gastheer/gastvrouw of geluidstechnici? Ook hier kunnen wij in voorzien.

De Flexpool van Sportadviesgroep

Sportadviesgroep heeft een pool met sportievelingen klaar om ingezet te worden voor o.a.:

  • Sportdagen
  • Vervanging in het onderwijs
  • Bemanning van uw evenement
  • Sportlessen in uw organisatie

Wilt u meer weten over de tarieven en mogelijkheden van onze Flexpool? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom werken met staff van Sportadviesgroep

  • Wij hebben in onze pool: 75 sportspecialisten en nog eens 500 beschikbare flexibele eventmedewerkers
  • Wij bieden onze staff tegen scherpe tarieven
  • Wij bieden staff met onder andere de volgende specialismes: sportspecialisten, event teamleiders, flexibele eventmedewerkers
  • Enkele van de karakteristieken waarop wij onze staff selecteren: sportief, sociaal, enthousiast en communicatief vaardig
  • Wij bieden 100% leveringsgarantie voor elke opdracht die wij aannemen

Sportcoaches

Onze sportcoaches werken dagelijks aan een fit en vitaal leven voor verschillende doelgroepen in o.a. de gemeente Huizen en Baarn. Sportcoaches zijn een relatief nieuwe beroepsgroep, zij zetten vaak sport in als preventiemiddel. Bijvoorbeeld door ouderen dagelijks te laten bewegen. Onze coaches zijn allround opgeleid en staan midden in de maatschappij. Dit zorgt ervoor dat zij goed in staat zijn om sport als middel in te zetten tegen overgewicht, eenzaamheid of het creëren van extra beweegmomenten voor jonge kinderen.

Meer weten of solliciteren als sportcoach

Staff inhuren

Sportadviesgroep levert al haar diensten onder onze Algemene Leveringsvoorwaarden.

Alle getoonde prijzen zijn ex 21% btw. Meer informatie vraagt u aan via backoffice@sportadviesgroep.nl

Wij hanteren een dynamisch vraag- en aanbod systeem. Uurtarieven zijn hierop gebaseerd en kunnen wij op aanvraag aan u zenden.
Onze arbeidsmeter is op dit moment: GOED