Sportadviesgroep

Sportdagen

Het organiseren van een sportdag is voor veel onderwijsinstellingen, maar ook voor bedrijven een ideale manier om aandacht te besteden aan het belang van bewegen. Bovendien is het een uitgelezen kans voor collega’s of medescholieren om elkaar wat beter te leren kennen in een actieve maar ontspannen setting. Sportadviesgroep heeft naast de expertise, ontzettend veel mogelijkheden in huis om een bijzondere sportdag met actieve en recreatieve onderdelen uit te werken tot een fantastisch dagprogramma.
Wij organiseren sportdagen in Huizen, Blaricum, Eemnes, Laren, Naarden en Bussum op locatie of bij een sportvereniging of sportpark in de buurt.

Een sportieve invulling van de dag

Voordelen van een sportdag bij Sportadviesgroep

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Doelgroepen

De hele dag sporten, spelletjes doen en lekker in beweging zijn. Kinderen zijn er dol op: sportdagen. De Koningsspelen, het einde van het schooljaar of een (jaarlijks) sportevenement, de mogelijkheden zijn eindeloos. Toch is het organiseren vaak lastig. Het kost veel tijd, waar haal je alle materialen vandaan en hoe zorg je ervoor dat het veilig is?

Bij Sportadviesgroep hebben wij jarenlange ervaring in het organiseren van sportevenementen voor zowel basisscholen als het voortgezet onderwijs. Onze sportdagen zijn geschikt voor leerlingen van 4 t/m 18 jaar. Wij zorgen voor een aantrekkelijk en laagdrempelig programma, leveren alle sport- en spelmaterialen en ervaren begeleiders. Zo hoef jij je nergens druk om te maken en weet je zeker dat de kinderen een leuke, sportieve en veilige sportdag hebben.

Kosten: vanaf € 3,- per leerling

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Ook voor een sportvereniging is een sportdag een ideaal middel om elkaar beter te leren kennen óf eens echt de strijd met elkaar aan te gaan. Bij Sportadviesgroep vinden wij het belangrijk dat de sportdag vooral leuk en gezellig is. Het moet de sfeer verhogen binnen het team of de vereniging. Het hoofddoel is dan meer gericht op sociale vorming. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bewegingsactiviteiten goed gekozen worden en passen bij het bewegingsniveau. Zo wordt het voor iedere deelnemer leuk en uitdagend.

Kosten: vanaf € 3,- per lid

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Het jaarlijks organiseren van een sportdag voor jouw organisatie of bedrijf zal de binding versterken met jou en tussen de medewerkers. Een mooi moment om op een luchtige manier te zien hoe fit, vitaal en energiek de werknemers zijn op zowel lichamelijk als geestelijk vlak.

Maatwerk met oog voor iedere deelnemer is voor ons ontzettend belangrijk tijdens de sportdag. Wij zijn flexibel en denken graag mee in de totaalorganisatie en de specifieke wensen die er zijn. Naast de actieve en recreatieve onderdelen kunnen wij ook onderdelen aandragen die passen bij jouw doel van de te organiseren sportdag. Denk hierbij aan bijvoorbeeld teambuilding, leefstijl en gezonde voeding. Op die manier is er ook aandacht voor de minder sportieve werknemers en zorgen wij ervoor dat er voor iedereen iets te doen is en te beleven valt tijdens de bedrijfssportdag.

Kosten: vanaf € 15,- per persoon

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Meer informatie opvragen?