Sportadviesgroep

Personeel

Het team van Sportadviesgroep bestaat uit diverse (sport)specialisten. Wij versterken het beweegaanbod binnen de sport, onderwijs en kinderopvang door de inzet van onze sportprofessionals. Onze medewerkers en freelance professionals zetten hun expertise in om, meer en beter bewegen, vitaliteit en een gezonde leefstijl te introduceren en te optimaliseren binnen een zo breed mogelijk werkveld. Daarmee is Sportadviesgroep dé juiste partner voor het inhuren van korte- of lange termijn invalkrachten.

Kies voor enthousiast & professioneel personeel

Waarom werken met het personeel van Sportadviesgroep

Wij hebben in onze pool o.a. 75 sportprofessionals, 25 personen die kunnen invallen in het primair onderwijs, 20 personen die inzetbaar zijn bij BSO’s en nog eens 150 beschikbare flexibele event medewerkers.

Wij bieden ons personeel aan tegen scherpe tarieven.

Wij bieden personeel aan dat gespecialiseerd is op het gebied van sport & beweging, vitaliteit & een gezonde leefstijl, evenementenorganisatie en pedagogisch didactisch handelen.

Wij bieden 100% leveringsgarantie voor elke opdracht die wij aannemen.

Deze kenmerken zijn een vereiste bij het selecteren van ons personeel.

Invallers buitenschoolse opvang

BSO invalpool

Onze medewerkers zijn vaak MBO niveau-4 geschoold in de richting Sport & Bewegen, waardoor zij gecertificeerd zijn om op een BSO te werken. Veel van onze mensen werken in de ochtend op opdrachten in het primair onderwijs waardoor zij in de middag inzetbaar zijn op een BSO. Bent u op zoek naar een flexibele invallers of heeft een u vraag voor langere tijd? Laat het ons weten!

Ad Hoc invallers Primair onderwijs

P.O. invalpool

Deze pool bestaat uit personen die een sportieve en/of pedagogische achtergrond hebben. Onze medewerkers werken als invaller in de klas, de gymzaal of op het sportveld. Zij zijn minimaal op Mbo niveau-4 afgestudeerd, zijn pedagogisch didactisch ingesteld en hebben werk- en levenservaring. Er is ruimte om te werken aan vakoverstijgende doelen zoals ‘presenteren’ en ‘samenwerken’ en uiteraard verzorgt de medewerker de inhoud van de dag. De school hoeft de klas niet te verdelen of thuis te laten. Op zoek naar een flexibele invaller? Wij lossen het personeelsprobleem op en combineren het met een sportieve impuls.

Vervanging in geval van uitval werknemers

Sportcoaches

De sportcoaches van Sportadviesgroep zijn allround opgeleid. Naast uitgebreide inhoudelijke kennis van diverse sporten hebben zij ook kennis op het gebied van groepsdynamiek en blessurepreventie. Onze Sportcoaches zijn enthousiast en energiek en weten iedereen te motiveren in beweging te komen. Onze coaches werken allemaal vanuit een basis werkplan waardoor de kwaliteit van de lessen is gewaarborgd. Maak eenvoudig gebruik van onze coaches als invaller bij een zieke trainer of leerkracht en laat onze sportcoach jouw organisatie in beweging brengen!

Onze buurtsportcoaches, hét gezicht in de buurt

Buurtsportcoaches

Bij Sportadviesgroep kun je ook terecht voor het inhuren van buurtsportcoaches voor jouw gemeente, sportvereniging, school of welzijnsorganisatie. 

Ben jij op zoek naar de buurtsportcoach die het verschil maakt? Wij hebben ze. Dé enthousiaste buurtsportcoach, de organisator, uitvoerder en verbinder pur sang.

Professioneel personeel bij evenementen

Event medewerkers

Organiseert jouw bedrijf sportevenementen? Dan ben je bij Sportadviesgroep aan het juiste adres voor ondersteunend personeel. Bij grote hardloopevenementen, schoolsportdagen of bedrijfsevenementen zijn veel mensen nodig. Wij hebben die mensen. Bij Sportadviesgroep werken ervaren eventmedewerkers, sportinstructeurs en trainers die hun sportieve passie overbrengen op anderen. Iedere medewerker die via ons wordt ingezet kennen wij persoonlijk. We gaan voor kwaliteit en investeren in onze mensen door continue opleiding en training. Bovendien sturen wij altijd één of meerdere teamleiders mee naar een event.

Wij zetten enthousiaste en flexibele aanpakkers in zoals:

Vraag meer informatie aan