Personeel inhuren

Het team van Sportadviesgroep bestaat uit diverse (sport)specialisten. Onze medewerkers zijn voor u als opdrachtgever in te huren. Wij hebben een breed expertise in huis. Sportadviesgroep is úw partner voor het inhuren van korte- of lange termijn (inval)krachten. Ons team is sterk in 4 segmenten. Hieronder leest u welke dat zijn.

Waarom werken met het personeel van Sportadviesgroep

  • Wij hebben in onze pool: 75 sportspecialisten, 25 personen die kunnen invallen in het primair onderwijs, 20 personen die inzetbaar zijn op een BSO en nog eens 150 beschikbare flexibele event medewerkers
  • Wij bieden ons personeel aan tegen scherpe tarieven
  • Wij bieden personeel aan met de volgende specialismen: sport, event teamleiders, flexibele eventmedewerkers, pedagogische skills en/of opleiding
  • Kenmerken waarop wij ons personeel selecteren: sportief, sociaal, enthousiast en communicatief vaardig
  • Wij bieden 100% leveringsgarantie voor elke opdracht die wij aannemen

Wilt u meer weten over de tarieven en mogelijkheden van onze Flexpool? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BSO invalpoule

Onze medewerkers zijn vaak MBO niveau-4 geschoold in de richting Sport & Bewegen, waardoor zij gecertificeerd zijn om op een BSO te werken. Veel van onze mensen werken in de ochtend op opdrachten in het primair onderwijs waardoor zij in de middag inzetbaar zijn op een BSO.  Bent u op zoek naar een flexibele invallers of heeft een u vraag voor langere tijd? Laat het ons weten!

Buurtsportcoaches

Bij Sportadviesgroep kunt u ook terecht voor het inhuren van buurtsportcoaches. Sportadviesgroep voert o.a. de buurtsportcoachopdracht uit voor de gemeente Huizen. Hierdoor hebben wij een ruim aanbod coaches die bij ons werken. Samen met onze partners werken we aan een vitale en gezonde samenleving.
Wanneer u meer wilt weten over onze aanpak of een offerte wilt aanvragen voor uw doelgroep(en), neem dan contact met ons op!

P.O. invalpoule

Deze poule bestaat uit personen die een sportieve en/of pedagogische achtergrond hebben. Onze medewerkers werken als invaller in de klas, de gymzaal of het sportveld. Zij zijn minimaal op Mbo niveau-4 afgestudeerd, zijn pedagogisch ingesteld en hebben werk- en levenservaring. Er is ruimte om te werken aan vakoverstijgende doelen zoals ‘presenteren’ en ‘samenwerken’. Onze medewerker verzorgt de inhoud van de dag. De school hoeft de klas niet te verdelen.

Sportcoaches

Sportcoaches van Sportadviesgroep zijn allround opgeleid waardoor zij ook breed inzetbaar zijn. U maakt eenvoudig gebruik van onze coaches, bijvoorbeeld als invaller bij een zieke trainer of leerkracht. Onze coaches werken allemaal vanuit een basis werkplan waardoor de kwaliteit van de lessen is gewaarborgd.

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email