Personeel inhuren

Het team van Sportadviesgroep bestaat uit diverse (sport)specialisten. Onze medewerkers zijn voor u als opdrachtgever in te huren. Wij hebben een breed spectrum aan expertise in huis. Sportadviesgroep is úw partner voor het inhuren van korte- of lange termijn (inval)krachten. Ons team is sterk in 3 segmenten. Hieronder leest u welke dat zijn.

Sport- en vitaliteitscoaches

Onze coaches werken dagelijks aan een fit en vitaal leven voor verschillende doelgroepen in o.a. de gemeente Huizen, Gooise Meren en Baarn. Sport- en vitaliteitcoaches zijn een relatief nieuwe beroepsgroep, zij zetten vaak sport in als preventiemiddel. Onze coaches zijn sport allround opgeleid en staan midden in de maatschappij. Dit zorgt ervoor dat zij goed in staat zijn om sport als middel in te zetten tegen overgewicht, eenzaamheid bij senioren of het creëren van extra beweegmomenten voor jonge kinderen. Hiernaast begeleiden onze coaches ook sportclinics, bedrijfsportdagen en sportieve kinderfeestjes.

Invalpoule primair onderwijs

Deze poule medewerkers bestaat uit sportcoaches en personen die een sportieve en/of pedagogische achtergrond hebben. Onze medewerkers werken op afroep als invaller in de klas, de gymzaal of op het sportveld. Ze zijn minimaal op Mbo niveau-4 afgestudeerd, zijn pedagogisch ingesteld en hebben werk- en levenservaring. De leerlingen van een basisschool hebben tijdens een invaldag een ‘normale’ schooldag. een deel van de dag kan er zelfstandig door de leerlingen gewerkt worden, hiernaast staat de dag vaak in het teken van een (sport)project, Denk aan de volgende projecten:
  • een sportief schoolplein
  • een gezonde leefstijl
  • de olympische spelen
  • bewegen in arme landen
  • drink meer water

Eventpersoneel poule

Organisatoren van sportevenementen zijn bij Sportadviesgroep aan het juiste adres voor ondersteunend personeel. Iedere medewerker die via ons wordt ingezet kennen wij persoonlijk. Door continue opleiding en training investeren wij in onze mensen. Wij sturen altijd een of meerdere teamleiders naar een event waarop wij ondersteunend personeel inzetten.

Zoekt u sport- en spelleiders, op- en afbouwers, verkeersregelaars, horecamedewerkers, gastheren/gastvrouwen of geluidstechnici? In al deze profielen kunnen wij voorzien.

Waarom werken met het personeel van Sportadviesgroep?

  • Wij hebben in onze pool: 75 sportspecialisten, 40 personen die kunnen invallen in het primair onderwijs en nog eens 500 beschikbare flexibele event medewerkers
  • Wij bieden ons personeel tegen scherpe tarieven
  • Wij bieden personeel met onder andere de volgende specialismes: sport, event teamleiders, flexibele eventmedewerkers, pedagogische skils en/of opleiding
  • Enkele van de kenmerken waarop wij onze staff selecteren: sportief, sociaal, enthousiast en communicatief vaardig
  • Wij bieden 100% leveringsgarantie voor elke opdracht die wij aannemen

Wilt u meer weten over de tarieven en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.