Over

Frank Wolfs

Founding partner

Frank heeft na zijn opleidingen aan de CIOS en ALO eerst een periode les gegeven op verschillende typen onderwijs. Tegelijkertijd wilde hij zijn creativiteit meer inzetten om vooral grotere (kwetsbare) groepen meer en beter te laten bewegen. Hieruit ontstond In Beweging Fitprogramma’s.

Methode Fit, Fit in 90 dagen en het buurtsportcoachprogramma van de gemeente Huizen zijn slechts enkele voorbeelden van de resultaten die Frank hierin heeft behaald.

Frank voert samen met Rubin de dagelijkse leiding over Sportadviesgroep en specialiseert zich op het gebied van subsidie aanvragen en relatiebeheer.

Rubin Vos

Founding partner

Rubin heeft na zijn opleiding Sportmarketing & Management eerst enige tijd in de uitzendbranche gewerkt, gerelateerd aan sport. Zijn echte passie  om “mensen in beweging te zetten” bleef toch kriebelen en zo koos hij er een aantal jaar geleden voor om zich hier volledig op te richten met zijn eigen bedrijf Outvit Sports.

Rubin is verantwoordelijk voor enkele grote evenementen in de organisatie van personeel voor verschillende grote marathons en triathlons. Ook beheert Rubin veel middelgrote projecten zoals bijvoorbeeld De Koningspelen, Bedrijfssportdagen en de Nationale Sportweek. Rubin voert samen met Frank de dagelijkse leiding over Sportadviesgroep en specialiseert zich op HR, Finance en Eventorganisatie.

 

Daily staff

Sportadviesgroep is meer dan alleen een samenwerking tussen twee personen. Samen met ons vaste team van coaches werken vanuit onze Flexpool meer dan 30 sportcoaches dagelijks aan al onze projecten.

Rubin VosRubin@sportadviesgroep.nlManaging partner
Frank WolfsFrank@sportadviesgroep.nlManaging partner
ManonManon@sportadviesgroep.nlSportcoördinator
JurgenJurgen@sportadviesgroep.nlEvent medewerker
PascalPascal@sportadviesgroep.nlSportcoach
JustinJustin@sportadviesgroep.nlSportcoach
TristenTristen@sportadviesgroep.nlSportcoach
KelvinKelvin@sportadviesgroep.nlSportcoach
SemSem@sportadviesgroep.nlSportcoach
DaniëlDaniel@sportadviesgroep.nlSportcoach
AnneAnne@sportadviesgroep.nlSportcoach
JoopJoop@sportadviesgroep.nlSportcoach
MariekeBackoffice@sportadviesgroep.nlALGEMENE INFORMATIE

History

Sportadviesgroep is ontstaan vanuit Outvit Sports en In Beweging Fitprogramma’s. Outvit Sports is met name gericht op de het organiseren en bemannen van (sport)evenementen terwijl In Beweging Fitprogramma’s zich meer richt op het maken en bedenken van de inhoudelijke programma’s. Zo ontstond er een ideale samenwerking van talenten, netwerk en kennis.

Work

Binnen Sportadviesgroep hebben we een aantal focusgebieden waarbinnen wij werken. We organiseren evenementen van A tot Z en doen dit onder ons merk “Outvit Sports”.  We zijn daarnaast ook erg actief in maatschappelijke projecten zoals bijvoorbeeld de buurtsportcoach regeling. Deze tak vraagt een ander type aanpak welke wij hebben ondergebracht bij “In Beweging”.
Op deze wijze kunnen wij al onze klanten op de juiste manier bedienen.