Het bsc beweegloket voor volwassenen

Welkom bij het beweegloket van de buurtsportcoaches. Dit loket is hét portaal voor inwoners uit Huizen om te gaan bewegen.

Dit loket is er voor alle inwoners uit Huizen en in het bijzonder voor diegene die minder goed, of minder vaak bewegen. Als u uzelf of een ander hierin herkent, bekijk dan hier de mogelijkheden.

Openingstijden loket

U kunt op verschillende manieren in contact komen met het loket. Naast de onderstaande manieren is het loket ook op maandagochtend geopend in het gemeentehuis. U kun dan van 9.00 uur tot 10.00 uur terecht op het inloop uur. U kunt ook een aparte afspraak boeken met de buurtsportcoach.

Telefonisch

Telefonisch

Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 06-15236475.

Online

Per E-mail

U kunt uw e-mail verzenden naar manon@sportadviesgroep.nl

Even voorstellen

Manon Morellissen

Mijn naam is Manon Morelissen en ik ben buurtsportcoach bij de gemeente Huizen. Inmiddels doe ik dit al een aantal jaren met veel plezier. Samen met ons team werken we dagelijks aan een vitaler Huizen.

U kunt bij mij terecht voor advies en het doorverwijzen naar verenigingen. Ook voor wat lastigere beweegproblematiek kunt u bij mij terecht en ik zal proberen u zo goed mogelijk te helpen. Tot snel!

Groeten Manon