Het BSC beweegloket voor de jeugd

Welkom op het Beweegloket voor de jeugd in de gemeente Huizen. Voor de Huizer jeugd is er een structureel buurtsportcoach scholenprogramma en bieden we na schooltijd samen met Stichting Kinderopvang Huizen (SKH) naschoolse activiteiten aan onder de naam ‘Kidz Move’. Daarnaast werken we nauw samen met Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG).

Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) is een integrale aanpak met het doel een samenleving te creëren waarin alle kinderen en jongeren wonen, leren, recreëren en werken in een gezonde omgeving. Door deze JOGG-aanpak is er structureel aandacht voor een gezonde leefstijl in het algemeen en voor een gezond gewicht in het bijzonder, in een omgeving waarin de gezonde keuze weer de normaalste zaak van de wereld is.

Naschools sporten met de buurtsportcoach!

Samen met de buurtsportcoach lekker sporten en bewegen bij jou in de buurt? We doen diverse sportvarianten zoals trefbal, kingen, estafette, tafeltennis en basketbal. Maar ook ludieke spellen zoals lasergamen, treasure hunt, expeditie robinson games en meer. Doe jij gezellig met ons mee?

Onderstaand vind je de locaties en tijden. De activiteiten zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, gratis en je hoeft je niet in te schrijven! Raadpleeg de informatie hieronder voor aanvangst tijden en locaties.

Locatie

Dag

Tijden

Schoolplein de Tweemaster (Locatie de Koers)Elke maandagvan 14.15 uur tot 15.15 uur
Schoolplein van de Holleblok scholenElke dinsdagvan 14.15 uur tot 15.15 uur
Gymzaal KamperfoelieschoolElke donderdagvan 15.15 uur tot 16.15 uur

Even voorstellen

Manon Morellissen

Mijn naam is Manon Morelissen en ik ben buurtsportcoach bij de gemeente Huizen. Inmiddels doe ik dit al een aantal jaren met veel plezier. Samen met ons team werken we dagelijks aan een vitaler Huizen.

U kunt bij mij terecht voor advies en het doorverwijzen naar verenigingen. Ook voor wat lastigere beweegproblematiek kunt u bij mij terecht en ik zal proberen u zo goed mogelijk te helpen. Tot snel!

Groeten Manon

Telefonisch contact

Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 06-15236475.

Contact via E-mail

Per email t.a.v. manon@sportadviesgroep.nl