Kinderfeestjes boeken

Op zoek naar een leuk, speels en actief feestje voor jouw kind? Het leukste en sportiefste feestje vier je bij Sportadviesgroep. Al onze kinderfeestjes staan garant voor veel activiteit en plezier en de kids kunnen zich volledig uitleven. Wij zijn actief in regio het Gooi en wij bieden een volledig georganiseerd kinderfeestje waarbij de ouders, naast gezellig meedoen, niet veel hoeven te doen! En de kinderen? Die praten nog lang na over hun spetterende sportfeestje!

Voordelen van een kinderfeestje bij Sportadviesgroep:

  • Leeftijd deelnemers al vanaf 4 jaar oud
  • Al te boeken vanaf 8 kinderen
  • Voor de jarige een leuk cadeautje
  • Een drankje en een snack zijn bij alle feestjes inbegrepen
  • Extra’s en uitbreiding in overleg altijd mogelijk
  • Professionele begeleiding door onze ervaren sportcoaches

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder ons aanbod van sportieve kinderfeestjes vol actie en plezier.

Piraten op zoek naar de schat

Ga als een ware piraat op zoek naar de schat. Een spannende speurtocht. Maar…. tijdens deze tocht kom je wel een aantal hindernissen tegen. Overwin ze allemaal als een echte piraat en vind de aanwijzingen naar de schat. Liever geen piraat maar een prinses, of allebei? Dit feestje is ook om te toveren naar een prinsessenthema.

Duur: 1,5 uur
Locatie: Buiten
Prijs: €125,- op basis van 8-14 deelnemers

Het FIFA voetbalfeest

Ben jij een echte voetbalfanaat? Dan is dit feestje echt iets voor jou. We duiken natuurlijk niet achter de playstation of de computer, maar gaan lekker in het echt aan de slag. Tijdens het FIFA voetbalfeest starten we met een leuk spel om de spieren een beetje op te warmen. Daarna laten we de bal lekker rollen en doen we drie verschillende voetbal opdrachten. Dit feestje is leuk, sportief en uitdagend. Word jij de kampioen van je eigen FIFA voetbalfeest?

Duur: 1,5 uur
Locatie: Binnen of Buiten
Prijs: Binnen €125,-, buiten €100,-  op basis van 8-14 deelnemers

Fortnite Survival Lasergame

Ook zo’n fan van Fortnite battle royale? Dan is dit spannende feestje iets voor jou. Fortnite Survival Lasergame is een combinatie van lasergamen en nerf. Je gaat één tegen één, maar ook als team de strijd met elkaar aan tijdens verschillende spellen. Wie verovert de vlag en gaat ervandoor met de winst? Geen fan van Fortnite, maar wil je wel graag Lasergamen? Geen probleem we passen het thema van het feestje gewoon voor jou aan.

Duur: 1,5 uur
Locatie: Binnen
Prijs: €125,- op basis van 8-14 deelnemers

Freerun Nerf battle

Een bankje alleen om op te zitten? No way! Tijdens dit actieve feestje maken we van de sportzaal één grote speeltuin. Een ervaren sportcoach leert jou en je vrienden de beginselen van het freerunnen. Maar dat is nog niet alles. Tijdens dit stoere feestje, combineren we het freerunnen met een echte Nerf battle. Gebruik je coole nieuwe moves om te ontsnappen aan je tegenstander en ga voor de winst.

Duur: 1,5 uur
Locatie: Binnen
Prijs: €125,- op basis van 8-14 deelnemers

Outdoor Survival

Leer te overleven in de natuur, maak je eigen vuur en rooster marshmallows. Leer een katapult bouwen en roof de vlag van de andere partij.

Duur: 1,5 uur
Locatie: Buiten
Prijs: €125,- op basis van 8-14 deelnemers

Het Sportmix festijn

Zit jij vol energie en ben je gek op sporten? Dan is dit het ideale feestje voor jou. Tijdens het Sportmix festijn ga je aan de slag met allerlei verschillende sporten en spellen in de vorm van leuke games. Alle spellen worden natuurlijk eerst door onze sportcoach uitgelegd, zodat jij je flink in het zweet kan werken. Sla jij je slag tijdens een potje Hindernis Slagbal of verover je de vlag van de tegenstander tijdens Trefbal Stratego? Leef je uit tijdens het Sportmix festijn.

Duur: 1,5 uur
Locatie: Binnen of  Buiten
Prijs: Binnen €125,-, buiten €100,- op basis van 8-14 deelnemers

Uitbreiding en extra’s

Naast de leuke en sportieve activiteiten tijdens onze kinderfeestjes is er de mogelijkheid om het feestje uit te breiden. Wil jij bijvoorbeeld een cadeau momentje op locatie, je eigen verjaardagstaart meenemen of een eetmoment toevoegen? Geen probleem. Laat ons weten wat je wensen zijn, we denken graag met je mee.