Boek een kinderfeestje of stel er zelf eentje samen!

Fortnite Nerf battle feestje

Ben jij ook helemaal gek van de bekende Fortnite game? Vanaf nu is het mogelijk om dit spel in het echt te spelen! Met Nerf pistolen, veel obstakels en de moeilijkste opdrachten. Doe mee met al je vriendjes op dit Fortnite Nerf battle feestje en behaal als eerste de opdracht met jou team!

Freerun feestje

Het freerun feestje is het bekende recept. Zaal vol obstakels waar we de gaafste tricks gaan
leren. Overwin je angsten en verleg je grenzen. Het freerun feestje kan op alle mogelijke niveaus worden aangepast en is dus voor iedereen toegankelijk. Beginners en gevorderd. De volgende onderdelen zijn mogelijk: freerunrol, zweefrol, sticken, bayoflip, kong, monkey en de wallflip.

Lasergame feestje

Wil jij een spannend potje lasergamen met je vrienden op je verjaardagsfeestje? Samen met je vrienden klimmen, verstoppen en op ontdekking gaan? Zorg er voor dat je vriendjes en/of vriendinnetjes klaar staan voor de strijd en versla het andere team met een wedstrijdje avontuurlijk lasergamen.

Piratenfeestje

Welk kind droomt er nou niet van om een echte piraat te worden? Op zee avonturen beleven, een schat zoeken en natuurlijk verkleed zijn als een echte piraat! Het is een leuk en fantasievol thema waar je alle kanten mee op kunt. Maar een piratenfeestje vieren met een groep kinderen van 4, 5, 6 of 7 jaar is een hele klus. Het bedenken van leuke activiteiten, het vinden van piratenkleding en bijpassende accessoires. OutVit Sports verzorgt alles wat nodig is voor het vieren van een onvergetelijk leuk kinderfeestje in piratenthema!

FiFa feestje

Is jouw zoon of dochter een echte voetbalfan, van ’s morgens tot ’s avonds met een bal bezig en ook binnenkort jarig? Waarom boek je dan geen FiFa voetbal feestje? Wij bieden diverse voetbalspelletjes aan om de kinderen uit te dagen, te testen en met name veel plezier te laten hebben. We kunnen het FiFa feestje laten plaatsvinden op het strand, in een gymzaal of op een voetbalveld.

Sportmix feestje

Het sportmix feestje is een keuzemenu van sporten en spelen. Afhankelijk van de duur en
de doelgroep van het feestje kan in overleg bepaald worden wat er gedaan wordt.
Mogelijke opties: Panne KO, Trefbalgames, Hindernissen Slagbal, Mik-Midgetgolf, Kickboksen, Real-life video games, Beachrugby en Breakdance.
Meer opties zijn mogelijk en in overleg kan er het e.e.a. aangepast worden.

Naast deze kinderfeestjes bieden wij ook nog de volgende feestjes aan: 

  • Thema feestjes (olympische spelen, Olympische winterspelen, EK, WK etc.)
  • Soldaten en piraten feestje (Met Nerf of lasergame pistolen)
  • Spiderman feestje
  • Pietengym feestje (Vanaf 14 november tot 5 december mogelijk)
  • Beachsport feestje (vanaf april tot september mogelijk)

Locatie, Tarieven en Tijden
De duur van een kinderfeestje is in overleg bespreekbaar. Een feestje is vanaf 1 uur te boeken. Onze kinderfeestjes zijn in te plannen van maandag t/m zondag. Prijzen variëren afhankelijk van het soort feestje en de duur van het feestje. Vanaf € 70,- is een feestje voor maximaal 12 kinderen al te boeken. In overleg kiezen we een geschikte locatie voor het feestje, deze locatie wordt door ons gereserveerd. Dit kan zijn in een gymzaal, op het strand of in het bos. 

Zijn de hierboven genoemde feestjes net niet wat u zoekt? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden want wij kunnen ook voor u een kinderfeestje op maat maken! Wilt u meer informatie of een kinderfeestje boeken vul dan onderstaand contact formulier in en wij nemen contact met u op.

Vraag informatie over een Kinderfeestje aan

Ik wil graag meer informatie over: (verplicht)

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email