Kidz Move buurtsportcoach

Sportadviesgroep organiseert in samenwerking met Stichting Kinderopvang Huizen en Sportief Huizen diverse buurtsportcoach activiteiten voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Lees hieronder ons huidige aanbod en schrijf direct in!

Freerunning @Strand Zomerkade

Niet meer weg te denken uit ons aanbod en een super work-out! Springen, rennen en coole tricks… het hoort er allemaal bij! Het enige wat je moet doen is inschrijven! Gratis! Wij bieden Freerunnen aan in de leeftijdscategorieën 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar

Tennisclinics @Tenniskooi Stadspark

Een knallende service of een vette smash? De leraar doet het wel even voor en dan… kun jij het gaan proberen na te doen! Deze fantastische sport doe je makkelijk alleen. Of misschien speel je liever met een ander een dubbelspel? Deze leuke introductie cursus is voor ieder niveau. Dus ook als je nog nooit een balletje hebt geslagen kun je gewoon lekker komen meedoen! Deze clinics zijn voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Gratis!

Peutergym @Strand Zomerkade

Bewegen voor de allerkleinsten van 2 t/m 4 jaar en lekker buiten… Hoe leuk is het om je kind dingen te zien doen waarvan je als ouder misschien niet eens wist dat ze ’t konden? Ze leren snel en bij bewegen zie je dat extra snel. Daarom is dit, vinden wij, een geweldige activiteit voor kind en ouder! Gratis!

Outdoor sportgames @Strand Harderwijkerzand

Op het strand bieden wij verschillende opdrachten en oefeningen aan. Denk aan boogschieten, puzzels maken, een hindernissen parcours en meer. Ga het avontuur aan en geef je snel op!

Treasure hunt @Sportveld Ellertsveld

Op zoek naar de schat en tegelijkertijd lekker bewegen, hoe leuk is dat?! Soms moet je even nadenken en dan ineens weer ontzettend opschieten om uiteindelijk natuurlijk …. De schat te vinden!   Schrijf je nu in voor de sportiefste speurtocht vol met leuke spellen en activiteiten. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud.

Basketbal clinic @Sportcourt bij Sleutelmannetje (Stadspark)

Een jump-shot of lay-up? Of ga je toch voor een moeilijke driepunter? Basketbal is leuk en je kunt al snel lekker meedoen. Dit komt omdat we ervoor zorgen dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan meedoen! Wil jij een leuke introductie tot deze super sport? Inschrijven dan maar…

Beachsoccer games @Strand Zomerkade

Lekker voetballen in het zand, samen met je vrienden/vriendinnen of kom je alleen? Het maakt niet we gaan in elk geval lekker voetballen. We spelen 4:4 dus je bent lekker veel aan de bal, maak jij de winnende?

Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar oud.

Knikker games @Plein 2000

De Huizer Knikkerfinale kon helaas niet doorgaan dit jaar, maar gelukkig kunnen alsnog wel weer knikkeren met elkaar. Wekelijks zijn er knikkergames tot aan de zomervakantie. De buurtsportcoaches houden de standen bij. Op woensdag 1 juli is de laatste ronde en dan wordt alsnog de beste knikkeraar van Huizen 2020 bekend gemaakt

Voor kinderen van 6 t/m 11 jaar oud.

Outdoor Streetdance @Wedekuil Zomerkade

Vijf, zes, zeven acht! En los zijn we! Terwijl de beats uit de speaker knallen en je geniet van de buitenlucht ga je lekker aan de slag. We starten lekker simpel zodat iedereen het kan bijhouden want meedoen is belangrijker dan winnen! Deze activiteit is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar oud. Gratis!