Kidz Move buurtsportcoach

Sportadviesgroep organiseert in samenwerking met Stichting Kinderopvang Huizen en Sportief Huizen diverse buurtsportcoach activiteiten voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Enkele voorbeelden hiervan zijn peutergym, freerunning en Expeditie Robinson games. U vind een overzicht van de activiteiten en de mogelijkheid tot inschrijven op de speciale Kidz Move pagina.

Buurtsportcoach activiteiten van 13 t/m 17-jarigen

Samen met het Erfgooiers College en de Huizermaat organiseert Sportadviesgroep ook activiteiten voor 13 t/m 17-jarigen. Er is o.a. Outdoor streetdancce, een bootcamp, 1,5 meter distance voetbal etc. Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de speciale pagina voor tieners. U kunt daar ook meteen inschrijven op één of meerdere van de activiteiten.

Sportieve kinderfeestjes

Bij Sportadviesgroep kunt u terecht voor diverse kinderfeestjes. Al vanaf 8 deelnemers organiseren wij de leukste kinderfeestjes tegen een aantrekkelijke prijs.

Er zijn tal van mogelijkheden; enkele voorbeelden zijn een Lasergamefeestje, een Piratenfeestje, Sportmixfeestje en nog veel meer! U vind een overzicht van de mogelijkheden op onze speciale pagina over Sportieve Kinderfeestjes.

Freerun Club Huizen

Sportadviesgroep heeft haar eigen Freerun Club opgericht! Hier kunnen kinderen werken aan hun tricks en skills en leren ze de meest fantastische stunts. Ga naar de Freerun Club pagina om hier meer over te lezen!