Het bsc beweegloket voor volwassenen

Ik zoek advies

Zoekt u advies om weer in beweging te komen dan kunt u via deze pagina een adviesgesprek inboeken. Het gesprek duurt één uur en heeft als doel u te informeren over de mogelijkheden in Huizen die er voor u zijn.

Uw gegevens

Bekijk privacy policy

Even voorstellen

Manon Morellissen

Mijn naam is Manon Morelissen en ik ben buurtsportcoach bij de gemeente Huizen. Inmiddels doe ik dit al een aantal jaren met veel plezier. Samen met ons team werken we dagelijks aan een vitaler Huizen.

U kunt bij mij terecht voor advies en het doorverwijzen naar verenigingen. Ook voor wat lastigere beweegproblematiek kunt u bij mij terecht en ik zal proberen u zo goed mogelijk te helpen. Tot snel!

Groeten Manon

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email