BOEK ACTIVITEIT

Sportadviesgroep ontwerpt en organiseert op maat gemaakte evenementen. Van klein tot groot, van kinderfeestjes tot clinics en zelfs marathons! Bent u op zoek naar uw ideale evenement? Bekijk enkele voorbeelden van de mogelijkheden!

Sportevents

Sportadviesgroep verzorgt jullie event op maat op een locatie naar wens. Wij bieden programma’s aan met diverse activiteiten die overal zijn in te zetten. De activiteiten worden uitgevoerd onder professionele begeleiding. Op basis van jullie wensen, locatiemogelijkheden en doel maken we een passend voorstel met diverse mogelijkheden.

Doelgroep & organisatie

Sportadviesgroep organiseert evenementen in opdracht van een bedrijf, particulier, zorginstelling, vereniging, gemeente of school. Wij kunnen het totaalplaatje verzorgen. Denk hierbij aan het programma, personeel, materiaal, accommodatie en horeca. Indien nodig regelen wij ook alles voorafgaand aan het event; zoals vergunningstrajecten, inschrijvingen en een veiligheidsplan.

Voorbeelden van de mogelijkheden

  • Een outdoor teambuildingsdag
  • Activiteitendag met diverse clinics
  • Een sportdag voor scholen
  • Een leefstijl event met demo’s

Sportdagen

Boek eenvoudig een sportdag voor uw bedrijf, familie of school bij Sportadviesgroep. Wij verzorgen het programma, de begeleiding en zorgen dat u een onvergetelijke dag heeft.

Het boeken van een sportdag kan in elk gewenst thema, we maken elke sportdag op maat en ontzorgen uw organisatie. Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Clinics

Op zoek naar een passende invulling voor een sportief uitje, sportdag of naar een leuke activiteit samen met een sportieve groep? Is teambuilding, plezier, gezondheid, zelfvertrouwen of prestatie de doelstelling? Sportadviesgroep biedt een op maat programma conform jullie wens.

Wij verzorgen sportclinics op maat in diverse sporten, zoals: bootcamp, (beach)volleybal, mountainbiken, handbal, zumba, rugby, free running, breakdance, worstelen, (kick)boksen, judo en meer…

Hiernaast verzorgen we ook sportieve kinderfeestjes, familiesportdagen en beweegactiviteiten voor senioren. Indien gewenst in een bepaald thema.
In overleg stellen we de locatie vast. Wij kunnen op diverse locaties in Nederland onze clinics laten plaatsvinden. Sportadviesgroep werkt in het Gooi, Almere, Amersfoort en Utrecht samen met een aantal vaste partners op het gebied van accommodatie en horeca, maar ook buiten deze regio hebben wij een goed netwerk.

Kinderfeestjes

Bij Sportadviesgroep kunt u terecht voor diverse kinderfeestjes. Al vanaf 8 deelenemers organiseren wij de leukste feestjes tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn tal van mogelijkheden; enkele voorbeelden zijn een Lasergamefeestje, een Piratenfeestje, Sportmixfeestje en nog veel meer! Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.