Buurtsportcoaches

Wat is een buurtsportcoach?
Buurtsportcoaches maken onderdeel uit van de Brede Regeling Combinatiefuncties. Hij of zij stimuleert sporten, bewegen en/of deelnemen aan cultuur door iedereen en verbindt verschillende sectoren. Een buurtsporrtcoach kan ook sport-, beweeg- en cultuuraanbieders/ vrijwilligersorganisaties versterken en ondersteunen bij innovatie. Een buurtsportcoach kan in dienst zijn bij de gemeente, maar kan ook elders ondergebracht worden. In de praktijk is de buurtsportcoach vanuit de rol van verbinder vaak nauw bij meerdere organisaties betrokken. 

Buurtsportcoaches van Sportadviesgroep

Bij Sportadviesgroep kunt u ook terecht voor het inhuren van buurtsportcoaches voor uw gemeente, sport vereniging, school of (welzijn)organisatie. Sportadviesgroep voert o.a. de buurtsportcoachopdracht uit voor de gemeente Huizen en in diverse omliggende gemeenten voeren wij projectmatig ook buutsportcoach initiatieven uit. Samen met onze partners werken we aan een vitale en gezonde samenleving.

Wanneer u meer wilt weten over onze buurtsportcoaches of een offerte wilt aanvragen voor uw doelgroep(en), neem dan contact met ons op!

Beweegloket Huizen

In Huizen runnen wij ook het beweegloket van de buurtsportcoaches. Dit is hét loket voor inwoners uit Huizen om te gaan bewegen. Dit loket is er voor alle inwoners uit Huizen en in het bijzonder voor diegene die minder goed, of minder vaak bewegen. Als u uzelf of een ander hierin herkent, bekijk dan hier de mogelijkheden. Buurtsportcoach Manon Morelissen is het gezicht achter ons beweegloket. U kunt Manon ook telefonisch bereiken via 06- 21802393 of per mail via: manon@sportadviesgroep.nl. Voor meer informatie gaat u naar het beweegloket
en/of de buurtsportcoachpagina van gemeente Huizen.