Sportadviesgroep

Advies & begeleiding

Bij Sportadviesgroep ben je aan het juiste adres voor advies en begeleiding. Onze experts staan klaar om verenigingen en organisaties bij te staan in sport gerelateerde (subsidie) vraagstukken. We zetten de clubstructuur opnieuw op of zorgen voor een toekomstbestendige vereniging.

Begeleiding bij diverse vraagstukken

Advies & begeleiding voor sportbonden

Sportbonden kunnen bij Sportadviesgroep terecht voor verschillende soorten begeleiding. Zo kunnen we praktische programma’s begeleiden en opzetten, maar ook een bijdrage leveren aan een integer en maatschappelijk verantwoord bestuur. De begeleiding kan direct via ons aangevraagd worden. In sommige gevallen kan er ook een traject aangevraagd worden bij de gemeente of het NOC*NSF.

Onze procesbegeleiders kunnen een bijdrage leveren bij:

Trajectbegeleiding via uw gemeente of het NOC*NSF zijn enkele van de mogelijkheden

Advies & begeleiding voor sportverenigingen

Ook sportverenigingen kunnen bij Sportadviesgroep terecht. Wij bieden ondersteuning en begeleiding rondom verschillende thema’s die spelen op een vereniging, zoals verduurzaming of het efficiënter besturen van de vereniging. Wij dragen graag bij aan een veilige, eerlijke en vitale sportomgeving waar iedereen zich thuis voelt. De begeleiding kan direct via ons aangevraagd worden. In sommige gevallen kan er ook een traject aangevraagd worden bij de gemeente of het NOC*NSF.

Sportadviesgroep is aangesloten bij Sportprofessional Netwerk en werkt samen met  Nederland Sport.

Procesbegeleiding bij verandering in strategie of herstructurering

Verandering Sportmanagement

Zet je organisatie in beweging. Of je nu aan de slag wil met het veranderen van de structuur, cultuur of de werkwijze binnen de organisatie, wij kunnen helpen. De grote vraag is natuurlijk altijd hoe je als organisatie de leden, vrijwilligers en andere betrokkenen het beste kunt voorbereiden, begeleiden en ondersteunen om de veranderingen binnen de organisatie succesvol te laten zijn. Onze procesbegeleiders ondersteunen en zorgen dat de veranderingen binnen je organisatie gestructureerd en vlot verlopen. Wij ondersteunen onder andere bij de volgende thema’s:

Ondersteuning bij uitvoering sport- en gezondheidsbeleid

Advies & begeleiding voor gemeenten

Sportadviesgroep ondersteunt gemeenten in het uitvoeren van het sport- en gezondheidsbeleid. Gemeenten kunnen bij ons terecht voor het adviseren, coördineren en uitvoeren van onder andere:

Staat het juiste aanbod er niet tussen?

Ook met een andere hulpvraag kunnen wij in veel gevallen toch iets betekenen. Onze begeleiders hebben een breed opgeleid profiel en ruime ervaring met verschillende thema’s. 

Neem contact op met Frank@sportadviesgroep.nl om dit te bespreken.