Activiteiten boeken

Op zoek naar een passende invulling voor een sportief uitje, sportdag of een leuke activiteit samen met een groep? Is teambuilding, plezier, gezondheid, zelfvertrouwen of prestatie de doelstelling? Sportadviesgroep biedt een op maatprogramma conform jullie wens. Wij verzorgen sportclinics in diverse sporten, zoals: bootcamp, (beach)volleybal, mountainbiken, handbal, zumba, rugby, free running, breakdance, worstelen, (kick)boksen, judo en meer…

Hiernaast verzorgen we ook sportieve kinderfeestjes, familiesportdagen en beweegactiviteiten voor senioren. Indien gewenst, in een bepaald thema. In overleg stellen we de locatie vast.

Wij kunnen op diverse plekken in Nederland onze clinics laten plaatsvinden. Sportadviesgroep werkt in het Gooi, Almere, Amersfoort en Utrecht samen met een aantal vaste partners op het gebied van accommodatie en horeca, maar ook buiten deze regio kunnen wij een evenement, clinic of programma aanbieden.

Voorbeelden van de mogelijkheden

  • Een outdoor teambuildingsdag
  • Activiteitendag met diverse clinics
  • Een sportdag voor scholen
  • Een leefstijl event met demo’s

Wilt u meer weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naast ons sport en/of beweging op maat assortiment bieden wij ook onderstaande sportprogramma’s aan:

Herfst Sport dagkamp

In de herfstvakantie van maandag 12 t/m vrijdag 16 oktober organiseert Sportadviesgroep een sport dagkamp voor kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Huizen en omgeving.
Iedere dag van 9:00 – 16:30 uur

Plezier & fun voor de kids staat voorop! Ga naar de speciale dagkamp pagina voor meer informatie en om in te schrijven!

Sportieve Kinderfeestjes

Bij Sportadviesgroep kunt u terecht voor diverse kinderfeestjes. Al vanaf 8 deelenemers organiseren wij de leukste feestjes tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn tal van mogelijkheden; enkele voorbeelden zijn een Lasergamefeestje, een Piratenfeestje, Sportmixfeestje en nog veel meer! U vind een overzicht van de mogelijkheden op onze speciale pagina over Sportieve Kinderfeestjes.

Freerun Club Huizen

Sportadviesgroep heeft haar eigen Freerun Club opgericht! Hier kunnen kinderen werken aan hun tricks en skills en leren ze de meest fantastische stunts. Ga naar de Freerun Club pagina om hier meer over te lezen!

Deel deze pagina

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email